ΙΚΕΑ στην Καλαμάτα προβλέπει το επενδυτικό σχέδιο της πολυεθνικής για την Ελλάδα

13 Δεκεμβρίου 2018

Η Καλαμάτα στον σχεδιασμό της ΙΚΕΑ. Στη δημιουργία τριών νέων pick up points, θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα ο όμιλος Φουρλής στο πλαίσιο επένδυσης 17.000.000 ευρώ.

Η δημιουργία τριών νέων pick up points, σε Καλαμάτα, Λεμεσό και Βουλγαρία, είναι στα άμεσα σχέδια του ομίλου Φουρλής, ο οποίος διαχειρίζεται τα υποκαταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα.

Αυτό ανέφερε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα εννεαμήνου της τρέχουσας χρήσης ο πρόεδρος του ομίλου, Βασίλης Φουρλής, ο οποίος επανέλαβε πως συνεχίζεται η διερεύνηση επέκτασης σε νέες γεωγραφικές αγορές αλλά και η ανάπτυξη νέων λιανικών concepts.

Για τους σχεδιασμούς της ΙΚΕΑ, (σ.σ. σχεδιάζει τη δημιουργία νέου concept καταστημάτων και ψηφιακών πλατφορμών), ο κ. Φουρλής, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι παραπάνω σχεδιασμοί να ενσωματωθούν στο πλάνο του ελληνικού ομίλου. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν πέντε ακόμη νέα σημεία, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το είδος των καταστημάτων και τις αγορές στις οποίες θα δημιουργηθούν αυτά.

Τι είναι τα pick up points ή αλλιώς κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ;

Είναι σημεία πώλησης με εκθεσιακό χώρο στα οποία μπορείτε να:

Εμπνευστείτε από την έκθεση επίπλων, τα δωμάτια και τις λύσεις της ΙΚΕΑ. Δείτε και να δοκιμάσετε μία αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων από τη συλλογή της ΙΚΕΑ. Επιλέξετε προϊόντα για άμεση αγορά. Παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε που είναι διαθέσιμο για αγορά και στο www.ikea.gr. Σχεδιάσετε την κουζίνα ή την ντουλάπα σας με τη βοήθεια εξειδικευμένων σχεδιαστών. Κάνετε την παραγγελία σας στο κέντρο παραγγελιών ή τηλεφωνικά με τη βοήθεια συμβούλων και να την παραλάβετε εντός 5 εργάσιμων ημερών δωρεάν από το κέντρο παραλαβών ή με μικρή επιπλέον χρέωση με παράδοση στο χώρο σας.

Κέντρα παραγγελιών και παραλαβών σήμερα λειτουργούν στη Ρόδο, στην Πάτρα, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Κομοτηνή.

Πηγή:capital.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιατρική Αλληλεγγύη: Κακή αρχή για τον νέο πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βραβείο Bravo για το δίκτυο ποδηλατοδρόμων στο Δήμο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης