Στο πλευρό της Γεννηματά ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός

7 Ιανουαρίου 2019

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, συνόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός, στις εκδηλώσεις των Θεοφανείων στον Πειραιά.

Ο κ. Γερονικολός ήταν στο πλευρό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, αλλά και στον καφέ που ακολούθησε σε κατάστημα της περιοχής, με την ευκαιρία και της ονομαστικής εορτής της κας Γεννηματά. 

Ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας στο περιθώριο των εκδηλώσεων είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την κα Γεννηματά για ζητήματα πολιτικής, αλλά και ζητήματα του Νομού. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Γερονικολός προσκάλεσε την κα Γεννηματά στην Καλαμάτα, στον εορτασμό της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου). Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν απέκλεισε την παρουσία της, δεδομένου ότι τη συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί με τη Μεσσηνία.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεοπτικό «μονόπρακτο» του Παναγιώτη Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γκούνης : «Είμαστε χιλιάδες…»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης