Κουτσαβακισμοί Μαντά

12 Ιανουαρίου 2019

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook επέλεξε να σχολιάσει ο Περικλής Μαντάς όσα εξελίχθησαν τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας Τατούλη για «μαύρο χρήμα».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ώρες ο κ. Μάντας μήνυσε τους μάρτυρες της πλευράς Τατούλης, οι οποίοι προσήλθαν στη δικαιοσύνη και μίλησαν για την καταγγελία του κ. Περιφερειάρχη. Η υπόθεση αφορά δημόσια καταγγελία του κ .Τατούλη, ο οποιος είχε μιλήσει δημόσια, περί τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, για υπόθεση «μαύρου χρήματος» με πρωταγωνιστές αιρετό της Περιφέρειας και συγκεκριμένο ΜΜΕ της Πελοποννήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Μαντάς προσπαθεί να …μεταμφιεστεί σε Αντώνης Σαμαρας, καθώς χρησιμοποιεί την αγαπημένη φράση του πρώην Πρωθυπουργού «θα τους πάω μέχρι τέλους».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαντάς σημειώνει σε ανάρτησή του:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σε μετάφραση: Θα τους πάω μέχρι τέλους!

Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση. Τόσο ωραία, όσο και παράδοξη. Μη έμμισθοι Δικηγόροι της Περιφέρειας συγγράφουν δελτία τύπου υπό το Εθνόσημο και την Επωνυμία της, τα οποία υπογράφουν και διανέμουν.

Δελτία τύπου που ανέμπνευστα επιχειρούν να υπονομεύσουν την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου έναντι ψευδορκούντων μαρτύρων, που δεν θυμούνται, ούτε πια ημέρα του Μαρτίου του 2018, συνέβη ένα φανταστικό γεγονός το οποίο αντιφατικά περιγράφουν και συκοφαντικά διαδίδουν. Δελτία τύπου που με βιασύνη, νευρικότητα και θράσος, προδιαγράφουν κρίσεις της Δικαιοσύνης. Δελτία τύπου που περιέχουν μάλιστα και υποδείξεις προς άγραν εντυπώσεων.

Η απάντηση είναι απλή και ξάστερη «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σε μετάφραση: Θα τους πάω μέχρι τέλους!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Γενικό Χημείο του Κράτους μεταφέρθηκαν οι «ύποπτοι» φάκελοι που βρέθηκαν στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς ματαίωση το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στην 120 ΠΕΑ Καλαμάτας;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης