Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι υποψήφιοι βουλευτές και τα βουλευτικά γραφεία της Μεσσηνίας

Συναγερμό στα βουλευτικά γραφεία της Μεσσηνίας προκάλεσαν οι πολιτικές εξελίξεις της Κυριακής. Σε ετοιμότητα οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού.

Κινητοποίηση και των βουλευτικών γραφείων προκάλεσαν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της Κυριακής με την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση και την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εικόνα στη Μεσσηνία

Οι εξελίξεις της Κυριακής, όπως είναι φυσικό, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του πολιτικού κόσμου της Μεσσηνίας, κυρίως των προσώπων που ενδιαφέρονται για τις θέσεις του υποψήφιου βουλευτή.

Πλέον, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο, ακόμα και αν τα κόμματα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τους υποψήφιους βουλευτές της Μεσσηνίας (πλην του ΚΙΝΑΛ), τα πρόσωπα, τα οποία θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια, έχουν μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα υποψήφιοι βουλευτές θα είναι η Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ενώ ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μην είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία. Ερωτηματικό αποτελεί ο Αλέξης Χαρίτσης, καθώς οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίζεται να ετοιμάζεται για τη Μεσσηνία.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ως σίγουροι υποψήφιοι εμφανίζονται οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και Πίπίνα Κουμάντου. Τις επόμενες δύο θέσεις τις διεκδικούν αρκετά πρόσωπα και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα των Μενέλαου Γερονικολού, Παναγιώτη Αλευρά και Γιάννη Διονυσσόπουλου, οι οποίοι και αναμένεται να σηκώσουν το κυρίως βάρος για το Κίνημα στις βουλευτικές εκλογές στη Μεσσηνία.

Το επόμενο χρονικό διάστημα υποψήφιους βουλευτές τους στη Μεσσηνία αναμένεται να ανακοινώσουν και τα άλλα κόμματα, καθώς πλέον κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι η προεκλογική περίοδος ξεκινά, ανεξάρτητα ταν η κυβέρνηση καταφέρει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ