Στην Καλαμάτα ο Βαγγέλης Βενιζέλος – Ισχυρή παρουσία της ΝΔ στο Πνευματικό Κέντρο

19 Ιανουαρίου 2019

Στην Καλαμάτα, γα την παρουσίαση του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», βρέθηκε ο πρώην υπουργός, Βαγγέλης Βενιζέλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, μιλώντας κυρίως για τη διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας και συγκέντρωσε την προσοχή πολλών πολιτικών προσώπων της Μεσσηνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος στελεχών της ΝΔ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Όχι στα συνθήματα μίσους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατρούγκαλος: Χρειάζεται πολιτική ειλικρίνεια και τιμιότητα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης