Με ανατροπή η Ξάνθη, 2-1 τον Ατρόμητο

20 Ιανουαρίου 2019

Με ένα γκολ από πέναλτι «φάντασμα», που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κάστρο, η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου για τη 17η αγωνιστική της Super League. Ο Κουλούρης είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 5΄, αλλά ο Ντουρίτσκοβιτς στο 35΄ έκανε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάστρο στο 59΄ και έκανε την ανατροπή για τους «Ακρίτες». Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Ατρόμητου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Σε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το «καλημέρα», αλλά στη συνέχεια η Ξάνθη ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι και δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 5΄ ο Ενσικουλού έδωσε στον Βασιλακάκη και αυτός τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35΄ με τον Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 1-1.

Στο 58΄ η Ξάνθη κέρδισε ένα πέναλτι, που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Ο Κάστρο έπεσε στη μεγάλη περιοχή, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με αντίπαλο και ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα πέναλτι! Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κάστρο κι έκανε το 2-1. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε ο Ατρόμητος να απειλήσει και η Ξάνθη πήρε μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κάρτες: Ντουρίτσκοβιτς – Σάκιτς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μούγιακιτς, Χατζηισαΐας

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς (89′ Γέντρισεκ), Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης)

Πηγή:ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επτά οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα – 25 οι τραυματίες αστυνομικοί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θύελλα η ΑΕΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης