Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Καλαμάτα για τον Χρήστο Μαλαπάνη (φωτογραφίες)

Εκδήλωση τιμής και μνήμης του Χρήστου Μαλαπάνη, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο δήμος Καλαμάτας και η οικογένεια του αειμνήστου πρώην δημάρχου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων του Νομού, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, Σταύρος Μπένος, αναφέρθηκε και σε μια σειρά μεγάλων οραμάτων που υλοποίησε ο Χρήστος Μαλαπάνης.

Ο πρώην Δήμαρχος, Παναγής Κουμάντος, ανέφερε για το Χρήστο Μαλαπάνη ότι είχε μεθοδική σκέψη και κατόρθωνε αβίαστα να συνθέτει τις αντικρουόμενες απόψεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τον φίλο και πολιτικό Χρήστο Μαλαπάνη μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης, απαριθμώντας σειρά έργων που υλοποίησε ο Μαλαπάνης.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Γεώργιος Πετρίτσης πρώην στέλεχος του ΟΤΕ και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Δημάρχου.

Ο γιος του Χρήστου Μαλαπάνη, Δήμος μίλησε για τον πατέρα του με συγκινητικά λόγια και ανέφερε ότι «Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα που είχα και αυτά τα συναισθήματα, με βοηθούν να ξεπερνάω τη θλίψη», ευχαριστώντας όλους για τις τιμές που αποδίδουν στη μνήμη του και για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Δήμητρα Ψαρούλη.

Σημειώνεται πως στις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αποκαλύφθηκε πλάκα με το όνομα της οδού «Χρήστου Μαλαπάνη, Δημάρχου», από το Δήμαρχο Καλαμάτας στην αρχή της προέκτασης της οδού Σπάρτης, από το τέλος της Δημοτικής Αγοράς και με κατεύθυνση προς τα Συνεργεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ