«Πόλεμος» ανακοινώσεων στο δήμο Μεσσήνης – Απάντηση Τσώνη σε Αθανασόπουλο

/

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Μεσσήνης, καθώς οι ανακοινώσεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Σήμερα, ήταν η σειρά του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη, να απαντήσει σε χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Αθανασόπουλου, επίσης υποψήφιου δήμαρχου Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του δημάρχου Μεσσήνης σημειώνεται: «Με ικανοποιεί που ο κ. Αθανασόπουλος αντιγράφει λέξεις και προτάσεις μας, στα άστοχα δελτία Τύπου που εκδίδει. Είπα πως θα απαντώ με έργα και αυτό κάνω. Η ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου, η ενεργειακή αναβάθμιση, η αντιπλημμυρική προστασία, η παραχώρηση χρήσης περιουσίας του ΟΣΕ για μεγάλες αθλητικές υποδομές και ο πολυχώρος πολιτισμού, είναι μερικά από τα μεγαλύτερα μέχρι τώρα και έπεται συνέχεια… 

Μάλλον, ο κ. Αθανασόπουλος, δε ζει στη Μεσσήνη. Οι πολίτες του Δήμου, αντιλαμβάνονται τις δικές μας προσπάθειες με την όραση και τις δικές του υποσχέσεις, με την ακοή. Κυριακή λοιπόν, κοντή… γιορτή!  Ο Δήμος Μεσσήνης δε θα αλλάξει παράταξη πλειοψηφίας. Ο Δήμος Μεσσήνης δε θα αλλάξει πορεία! Συνεχίζουμε…».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμφωνία των Πρεσπών: Παρέμβαση Σαμαρά που θα …συζητηθεί προαναγγέλλει η ΝΔ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Σφοδρή επίθεση Κανάκη σε Καφαντάρη για ζητήματα ύδρευσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»