Δήμος Πύλου – Νέστορος: Προκλητική ανάρτηση Καφαντάρη αντί απολογίας για τους άθλιους δρόμους

/

Σε μια προκλητική ανάρτηση στο facebook, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία σε υποδομές του δήμου Πύλου – Νέστορος, προχώρησε ο δήμαρχος της περιοχής.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική κριτική που δέχθηκε η δημοτική αρχή της περιοχής, ο κ. Καφαντάρης σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook:

«Επειδή πολλοί αναρωτιούνται, τι κάνει ο Δήμος αυτές τις μέρες που ο τόπος μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγο της θεομηνίας, ιδού οι αποδείξεις. Από την πρώτη στιγμή όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου με όλα τα μέσα είναι στους δρόμους. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν μαζί με τους συνεργάτες μου».

Μάλιστα, η ανάρτηση του κ. Καφαντάρη συνοδεύεται από τρεις φωτογραφίες ως …αποδεικτικό υλικό:

Η πρόκληση

Είναι σαφές, ιδίως μετά την πιο πάνω ανακοίνωση του κ. Καφαντάρη, ότι ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η βασική κριτική που του ασκείται είναι και γιατί δεν παρεμβαίνει οργανωμένα, αφού προκύψουν προβλήματα, αλλά, κυρίως, γιατί με τις πολιτικές και τα έργα του δεν έχει φροντίσει να επιλυθούν βασικά προβλήματα του δήμου. Οι τελευταίες βροχοπτώσεις, απλά, απέδειξαν περίτρανα τις επιπτώσεις της έλλειψης σοβαρού σχεδιασμού στο δήμο Πύλου – Νέστορος, για την αντιμετώπιση ενός κομβικού ζητήματος, όπως είναι το οδικό δίκτυο. Αντί, λοιπόν ο κ. Καφαντάρης να απολογηθεί, για το γεγονός ότι οι δρόμοι του δήμου του μετατρέπονται, για πολλοστή φορά και με κάθε βροχή, σε ποτάμια «ζητάει και τα ρέστα» διεκδικώντας τα «μπράβο» των δημοτών του.  

Ωστόσο, είναι προφανές ότι η επίκληση της «κατόπιν εορτής» παρέμβασης δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τις ευθύνες του κ. Καφαντάρη. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε δημόσια ο κ. Καφαντάρης να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Ηλία Κανάκη, ο οποίος, επίσης χθες, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την άρση των προβλημάτων και μάλιστα από τη θέση του οδηγού και όχι από τη «ζεστασιά» κάποιου γραφείου.

Διάβασε και αυτό: Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ποτάμι ο πιο τουριστικός δρόμος της Μεσσηνίας (φωτο)

Διάβασε και αυτό: Προβλήματα στον οδικό άξονα Σουληνάρι – Κορυφάσιο προκάλεσε η κακοκαιρία (φωτο)

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολιγόωρο «διάλειμμα» από την κακοκαιρία – Από Δευτέρα νέες βροχοπτώσεις στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Η κοινωνία εναποθέτει τις ελπίδες της σε ένα προοδευτικό μέλλον, όχι στον εθνικισμό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι