Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο Σαμαράς φέρνει μπροστά τον Βορίδη

Μετά τη φωτογραφία-μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ από τη Σαμαρική πτέρυγα του κόμματος, ένας εκ των «σημαιοφόρων» του Αντώνη Σαμαράφαίνεται πως προωθείται από τον πρώην πρωθυπουργό στον κομματικό μηχανισμό, κρίνοντας μάλιστα από την εκδήλωση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην «έδρα» του μεσσήνιου πρώην προέδρου.

Ο λόγος για τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος ορίστηκε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτας την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Elite» (20:00).

Η παρουσία του κ. Βορίδη στα «λημέρια» του Αντώνη Σαμαρά μόνο δεν τυχαία δεν είναι, όπως τουλάχιστον λένε όσοι γνωρίζουν καλά τα «γαλάζια δρώμενα», καθώς κρίνεται ως ηχηρή στήριξη του πρώην πρωθυπουργούστο πρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον στα εσωτερικά τεκταινόμενα της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει φήμες για κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον βουλευτή της ΝΔ, με βασικό «μενού» την εσωκομματική «τράπουλα» η οποία φαίνεται πως ξαναμοιράζεται με κερδισμένους εκείνους που δηλώνουν πίστη στον Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή:altsantiri.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αυτή είναι η «κληρονομιά» του Παναγιώτη Νίκα, του κατά τα άλλα …επιτυχημένου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ