Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εθνικές εκλογές: Ζυμώσεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποφάσεις για Χαρίτση και Κατρούγκαλο. Σίγουρα υποψήφιοι Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη.

Το ζήτημα του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς οι βουλευτικές εκλογές βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά. 

Κωνσταντινέας – Κοζομπόλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ σίγουροι για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας πρέπει να θεωρούνται οι δύο νυν βουλευτές, Πέτρος Κωνσταντινέας και Παναγιώτα Κοζομπόλη.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας αφορά στην υποψηφιότητα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου. Παρότι το όνομα του κ. Κατρούγκαλου έχει ακουστεί για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητιέται όλο και περισσότερο η υποψηφιότητά του στο Νομό.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Ένα ακόμα ζητούμενο, ίσως το μεγαλύτερο, για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η υποψηφιότητα του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση. Το όνομα του Μεσσήνιου πολιτικού έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια, ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να προκρίνεται είναι η υποψηφιότητά του σε περιφέρεια της Αθήνας και όχι στο νομό Μεσσηνίας. 

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες

Διερευνητικές συζητήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας, όπου οι υποψήφιοι θα είναι 7, έχουν πραγματοποιηθεί με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προοδευτικού χώρου. Ωστόσο, οι υπόλοιπες υποψηφιότητες της Μεσσηνίας θα κλείσουν αφού οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για Κατρούγκαλο και Χαρίτση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ