Εθνικές εκλογές: Ζυμώσεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

28 Ιανουαρίου 2019

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποφάσεις για Χαρίτση και Κατρούγκαλο. Σίγουρα υποψήφιοι Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη.

Το ζήτημα του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς οι βουλευτικές εκλογές βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά. 

Κωνσταντινέας – Κοζομπόλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ σίγουροι για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας πρέπει να θεωρούνται οι δύο νυν βουλευτές, Πέτρος Κωνσταντινέας και Παναγιώτα Κοζομπόλη.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας αφορά στην υποψηφιότητα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου. Παρότι το όνομα του κ. Κατρούγκαλου έχει ακουστεί για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητιέται όλο και περισσότερο η υποψηφιότητά του στο Νομό.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Ένα ακόμα ζητούμενο, ίσως το μεγαλύτερο, για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η υποψηφιότητα του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση. Το όνομα του Μεσσήνιου πολιτικού έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια, ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να προκρίνεται είναι η υποψηφιότητά του σε περιφέρεια της Αθήνας και όχι στο νομό Μεσσηνίας. 

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες

Διερευνητικές συζητήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας, όπου οι υποψήφιοι θα είναι 7, έχουν πραγματοποιηθεί με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προοδευτικού χώρου. Ωστόσο, οι υπόλοιπες υποψηφιότητες της Μεσσηνίας θα κλείσουν αφού οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για Κατρούγκαλο και Χαρίτση.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προθεσμία 30 ημερών στους ΟΤΑ να μεταφέρουν πλεονάσματα στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάκαρης: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα χωριά του Ταϋγέτου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Λαϊκή Συσπείρωση  Καλαμάτας: Κριτική για την καθυστέρηση λειτουργίας δημοτικού κυνοκομείου – Προτάσεις για να μειωθούν τα αδέσποτα

Ανακοίνωση, σχετικά με το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργείας του διαδημοτικού κυνοκομείου Καλαμάτας – Μεσσήνης, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση  Καλαμάτας. Αναλυτικά στην

Δείτε επίσης