Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε τον εφιάλτη στην ταβέρνα της Καλαμάτας

Απίστευτες εικόνες από τη χθεσινοβραδινή έκρηξη σε ταβέρνα της Καλαμάτας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες. Φωτογραφίες.

Το σκηνικό τρόμου στην ταβέρνα της παραλίας, όπου έκρηξη φιάλης προπανίου προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, αποκαλύφθηκε με το πρώτο φως της ημέρας. Παρότι οι εικόνες από την ταβέρνα είναι συγκλονιστικές, εκείνο που συγκλονίζει περισσότερο είναι οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι είχαν την ατυχία να ζήσουν το περιστατικό.

Διάβασε και αυτό: Σοκ στην Καλαμάτα από την έκρηξη σε ταβέρνα της παραλίας (φωτο & video)

Σύμφωνα με πελάτες, η έκρηξη προήλθε από το χώρο της κουζίνας του καταστήματος και μετέτρεψε την ταβέρνα σε βομβαρδισμένο τοπίο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά το περιστατικό επικράτησε πανικός, καθώς πελάτες και κάτοικοι της περιοχής, προσπαθούσαν να καταλάβουν τις ακριβώς έχει συμβεί. Η τραγωδία ολοκληρώθηκε λίγες στιγμές μετά όταν βρέθηκαν στο χώρο της κουζινας τρεις γυναίκες βαρύτατα τραυματισμένες.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τις σκηνές πανικού, οι οποίες εξελίχθηκαν λίγο μετά την τραγωδία: 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά νεκρές είναι η 53χρονη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, μια 53χρονη και μια 46χρονη εργαζόμενες, ενώ τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και μια ακόμα εργαζόμενη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ