Την Τρίτη η τελευταία πράξη της τραγωδίας στην παραλιακή ταβέρνα της Καλαμάτας

4 Φεβρουαρίου 2019

Το μεσημέρι της Τρίτης οι κηδείες των τριών άτυχων γυναικών, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη και πυρκαγιά σε ταβέρνα της Καλαμάτας. Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για το τραγικό περιστατικό.

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να «παιχτεί» η τελευταία πράξη της τραγωδίας της Καλαμάτας, όπου τρεις γυναίκες έχασαν άδικα τη ζωή τους από έκρηξη και πυρκαγιά, η οποία σημειώθηκε σε παραλιακή ταβέρνα, το Σάββατο το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ναό του νεκροταφείου της Καλαμάτας συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν» στις 14:00 την 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και στις 17:00 την 52χρονη. Στις 15:00, της ίδιας μέρας, φίλοι και συγγενείς θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 46χρονη, το τρίτο θύμα της τραγωδίας, στην εκκλησία της Ανάστασης.

Οι έρευνες της πυροσβεστικής

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες τις Πυροσβεστικής, προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, η οποία έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη Μεσσηνία. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, στην παρούσα φάση, αρνούνται να επιβεβαιώσουν πληροφορίες που αφορούν το τραγικό περιστατικό, παραπέμποντας στο επίσημο πόρισμα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε τον εφιάλτη στην ταβέρνα της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Σκληρή απάντηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου σε Βορίδη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης