Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την Τρίτη η τελευταία πράξη της τραγωδίας στην παραλιακή ταβέρνα της Καλαμάτας

Το μεσημέρι της Τρίτης οι κηδείες των τριών άτυχων γυναικών, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη και πυρκαγιά σε ταβέρνα της Καλαμάτας. Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για το τραγικό περιστατικό.

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να «παιχτεί» η τελευταία πράξη της τραγωδίας της Καλαμάτας, όπου τρεις γυναίκες έχασαν άδικα τη ζωή τους από έκρηξη και πυρκαγιά, η οποία σημειώθηκε σε παραλιακή ταβέρνα, το Σάββατο το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ναό του νεκροταφείου της Καλαμάτας συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν» στις 14:00 την 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και στις 17:00 την 52χρονη. Στις 15:00, της ίδιας μέρας, φίλοι και συγγενείς θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 46χρονη, το τρίτο θύμα της τραγωδίας, στην εκκλησία της Ανάστασης.

Οι έρευνες της πυροσβεστικής

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες τις Πυροσβεστικής, προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, η οποία έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη Μεσσηνία. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, στην παρούσα φάση, αρνούνται να επιβεβαιώσουν πληροφορίες που αφορούν το τραγικό περιστατικό, παραπέμποντας στο επίσημο πόρισμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ