Ένα χρόνο …σιωπηλός ο κοριός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

/

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του κοριού στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών. Η δήλωση της Ντίνας Νικολάκου. 

Σε εκκρεμότητα παραμένει το ζήτημα της διερεύνησης της υπόθεσης των καταγγελιών της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ελένης Αλειφέρη, ότι στο γραφείο της υπήρξε σύστημα παρακολούθησης των συνομιλιών της.

Ένας χρόνος ερευνών

Παρότι τον ερχόμενο Μάρτιο συμπληρώνεται ένας χρόνος, από την έρευνα των αρχών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη και την εύρεση του κοριού, ακόμα οι έρευνες των αρχών δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι η έρευνα παραμένει ανοιχτή, χωρίς να έχει υπάρξει πρόοδος στην εύρεση του ή των υπευθύνων, δείχνει ότι η διαδικασία που εξελίσσεται είναι τυπική.

Τα πολιτικά ερωτήματα

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η έρευνα των αρχών φαίνεται να είναι στάσιμη, τα πολιτικά ερωτήματα που έχουν προκύψει εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα. Παράλληλα, η εξέλιξη των ερευνών αναδεικνύει νέα πολιτικά ερωτήματα, καθώς πέρα από την καθυστέρηση είναι εμφανές ότι τα πολιτικά πρόσωπα, που είχαν εμπλακεί στην πολύ σοβαρή ιστορία του Μαρτίου του 2018, πλέον δεν δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι ήδη βαδίζουμε σε προεκλογικό χρόνο, είναι σαφές ότι το ζήτημα θα επανέλθει στην επικαιρότητα, καθώς απασχολεί έντονα τους πολίτες. Μάλιστα, η χθεσινή τοποθέτηση της κας Νικολάκου, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας, με την οποία έθεσε και πάλι το ζήτημα του κοριού, μόνο τυχαία δεν ήταν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ακόμα 5 υποψήφιους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Veto στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις απαιτήσεις του Παναγιώτη Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»