Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Veto στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις απαιτήσεις του Παναγιώτη Νίκα

Αρνούνται να υπακούσουν τις εντολές Νίκα τα κομματικά στελέχη της ΝΔ. Στα κάγκελα υποψήφιος περιφερειάρχης από την απροθυμία των κομματικών στελεχών να αντιπαρατεθούν με τους νεοδημοκράτες του ψηφοδελτίου Τατούλη. Το παρασκήνιο των δηλώσεων Παναγιωτόπουλου κατά Βορίδη.

Έξαλλο, με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζουν οι πληροφορίες τον «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αιτία του εκνευρισμού του κ. Νίκα αποτελεί το γεγονός ότι, κατά τον ίδιο, τα θεσμικά στελέχη της ΝΔ δεν δείχνουν μεγάλη …προθυμία στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους νεοδημοκράτες που στηρίζουν τον ίδιο και αυτούς που υποστηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη.

Το παρασκήνιο των δηλώσεων Παναγιωτόπουλου

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στον Παναγιώτη Νίκα και τα περισσότερα, πλέον, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούν όσα συνέβησαν στη Μεσσηνία, αμέσως μετά την ανάρτηση – απάντηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου στον Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νίκας απαίτησε από θεσμικά στελέχη της ΝΔ να απαντήσουν για λογαριασμό του στον κ. Παναγιωτόπουλο, χωρίς να λάβει θετική απάντηση. Η άρνηση των στελεχών της ΝΔ να υπακούσουν προκάλεσε την έκρηξη του κ. Νίκα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τον …άκομψο και νευρικό επικοινωνιακό χειρισμό του ζητήματος, αλλά και από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι απαιτήσεις Νίκα στο εσωτερικό της ΝΔ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ