Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ακόμα πιο δυνατό το ψηφοδέλτιο Τατούλη στη Μεσσηνία: Υποψήφιος ο Ηλίας Γεωργόπουλος

Την υποψηφιότητα του επίτιμου επιθεωρητή της Αστυνομίας στη Νότια Ελλάδα, Ηλία Γεωργόπουλου, με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας του Ηλία Γεωργόπουλου, μια σπουδαίας προσωπικότητας με ήθος, ακεραιότητα χαρακτήρα, σημαντική εμπειρία και συνεισφορά στην Πελοπόννησο. Είναι βέβαιο ότι με την παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.
Από την πλευρά του ο κ. Ηλίας Γεωργόπουλος δήλωσε «θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω μαζί με τον Πέτρο Τατούλη και το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο καλό της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Η υποψηφιότητα του κ. Γεωργόπουλου ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο Τατούλη στη Μεσσηνία, καθώς πρόκειται για έναν αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις με επιτυχία και διαθέτει αποδοχή σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ