Συνέδριο Κινήματος Αλλαγής: «Βγαίνει μπροστά» η νέα γενιά της Μεσσηνίας

Εμφαντική εκλογή του Μενέλαου Γερονικολού στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Στα «ψηλά» και ο Γιώργος Κατσούλης. Ακολούθησαν Κουσελάς, Αποστολόπουλος.

Την εμπιστοσύνη της βάσης του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται ότι έχει η νέα γενιά του κόμματος, καθώς ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης κατάφεραν να εκλεγούν στις δύο πρώτες θέσεις των χθεσινών εκλογών, που αφορούσαν την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Μεσσηνία

Ωστόσο, η εμπιστοσύνη των συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής στη νέα γενιά φάνηκε και στα αποτελέσματα που αφορούν τους υποψήφιους από τη Μεσσηνία, καθώς νέα στελέχη του κόμματος κατέλαβαν άνετα τις δύο πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός, συγκέντρωσε 391 σταυρούς και εξελέγη στην 62η θέση, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Κατσούλης με 377 σταυρούς (71η θέση).

Ο Μενέλαος Γερονικολός: 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσης εξελέγησαν οι Δ. Κουσελάς (118η θέση – 340 σταυρούς) και Τ. Αποστολόπουλος (137η θέση – 325 σταυροί).

Τέλος, σημειώνεται ότι στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής εξελέγη και η Ν. Γιαννακοπούλου, η οποία πλέον δεν πολιτεύεται στο νομό Μεσσηνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ