Δήμος Πύλου – Νέστορος: «Αιμορραγεί» ο Καφαντάρης – Ολοταχώς για το δεύτερο γύρο ο Κανάκης

Στο δεύτερο γύρο αναμένεται να κριθεί η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Πύλου – Νεστορος, καθώς ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης είναι αδύνατον να συγκεντρώσει τα ποσοστά του 2014, τα οποία και του έδωσαν τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Πλέον, σε αυτές τις εκλογές, ο κ. Καφαντάρης έχει να αντιμετωπίσει δυο υποψηφιότητες προερχόμενες από τον συντηρητικό χώρο (Π. Καρβέλας, Δ. Βρεττάκος ), οι οποίες, σύμφωνα με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις, θα του «κόψουν» σημαντικές δυνάμεις.

Παράλληλα, ο κ. Καφαντάρης έχει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της φθοράς, που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δεν κατάφερε συνολικά να είναι αποτελεσματικός δήμαρχος.

Από την άλλη πλευρά, όλα δείχνουν ότι ο Ηλίας Κανάκης βαδίζει ολοταχώς για τη δεύτερη Κυριακή, δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος του προοδευτικού χώρου. Ο κ. Κανάκης έχει καταφέρει, επίσης, να διευρύνει σημαντικά το ψηφοδέλτιό του, ενώ διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τις δυνάμεις που είχε καταγράψει στις προηγούμενες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ