Μεσσηνία: Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για άτομα άνω των 65

Αφιέρωμα στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Παπαδοπούλειον», το οποίο λειτουργεί στην Καλαμάτα, φιλοξενεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνεται: Το  «Παπαδοπούλειον»  είναι  μία  υπερσύγχρονη  Μονάδα  Φροντίδας Ηλικιωμένων  και  ατόμων  με  κινητικά  προβλήματα.  Παρέχει  στις ευαίσθητες αυτές κοινωνικές ομάδες εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, φροντίζοντας να έχουν όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή σε  ένα  απόλυτα  ασφαλές  περιβάλλον.  Προτεραιότητά  μας  είναι  η ασφάλεια, η ιατρική επίβλεψη, η νοσηλευτική φροντίδα και η διατήρηση της υγείας από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και η παροχή εξαιρετικών συνθηκών διαβίωσης που θα διασφαλίσουν την ευεξία, την ψυχολογική ισορροπία, την αίσθηση ελευθερίας και μια καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέροντα. Το «Παπαδοπούλειον» βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, σε  μια  ειδυλλιακή  τοποθεσία  25.000  τ.μ  με  απέραντη  θέα  στον Μεσσηνιακό Κόλπο και στο βουνό του Ταϋγέτου και απέχει μόνο 5 ? οδικώς από το κέντρο της πόλης. Παρέχεται δυνατότητα διαμονής μικρής ή μεγάλης διάρκειας.
Σε ένα ήσυχο μαγευτικό περιβάλλον 25.000τμ  άλλα και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Καλαμάτας, η μονάδα μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας και διαμονής σε άτομα 65 ετών και άνω καθώς και σε άτομα με κινητική αναπηρία. Oι πολυτελείς εγκαταστάσεις μας, η 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα, η ιατρική επίβλεψη, τα προγράμματα ευεξίας και ήπιας αποκατάστασης, η ήπια κινησιοθεραπεία με την φροντίδα ειδικών, οι κοινωνικές δραστηριότητες είναι μερικές από τις παροχές μας οι οποίες συμβάλλουν σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ