Περιφέρεια Πελοποννήσου: Δεύτερο γύρο με Τατούλη – Νίκα προεξοφλούν τα ΜΜΕ της Αθήνας

/

Τον Πέτρο Τατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα εμφανίζουν ως «φαβορί» για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια Πελοποννήσου ρεπορτάζ αθηναϊκών ΜΜΕ.

Την παρουσία του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιου, Πέτρου Τατούλη, και του υποψήφιου περιφερειάρχη της ΝΔ, Παναγιώτη Νίκα, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προεξοφλούν δημοσιεύματα Αθηναϊκών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του iefimerida.gr αναφέρεται: «Στην Πελοπόννησο όλα θα κριθούν ανάμεσα σε δύο γαλάζια στελέχη. Τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία και τον Παναγιώτη Νίκα που αποτελεί την επίσημη υποψηφιότητα της Πειραιώς. Αναμένεται ντέρμπι ανάμεσα στους δύο, το οποίο θα κριθεί στον δεύτερο γύρο. Δεν φαίνεται να έχει τύχη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δέδες».

Παράλληλα, σε ρεπορτάζ της Κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας «Το Βήμα» σημειώνεται: «Την ίδια ώρα πιέζεται στην Πελοπόννησο, όπου υπάρχει η μεγάλη κεντροδεξιά σύγκρουση του Πέτρου Τατούλη με τον Παναγιώτη Νίκα, ο γ.γ. Υποδομών Γιώργος Δέδες, για τον οποίο υπάρχει και γκρίνια εντός ΣΥΡΙΖΑ διότι ακόμα δεν έχει παραιτηθεί, παρά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάνω από 200 ειδικοί από 40 χώρες στη Μεσσηνία για τη συνδιάσκεψη για τα θαλάσσια θηλαστικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Προίκα» της κυβέρνησης και του Αλέξη Χαρίτση 45 στρέμματα στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Η ΤΕΡΝΑ τινάζει στον αέρα τους προϋπολογισμούς των δήμων της Μεσσηνίας – Ζητούν περισσότερα χρήματα για «υπερβάλλουσες ποσότητες» σκουπιδιών

Άκρως αποκαλυπτική η σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, με θέμα «την υπερβάλλουσα ποσότητα απορριμμάτων»