«Κόκκινη κάρτα» Γερονικολού σε Κωνσταντινέα με αφορμή τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

Την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαου Γερονικολού, προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, στο ΚΙΝΑΛ και στη Φ. Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερονικολός σημειώνει σε σχετική του δήλωση:

«Οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντινέα για το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά, αποτελούν πρόκληση για τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες του τόπου μας, καθώς ο κ. βουλευτής υπέπεσε στο ανιστόρητο ολίσθημα, να ταυτίσει το Κίνημα Αλλαγής με τη δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας στον κ. Κωνσταντινέα, υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα του και ο ίδιος συνυπάρχει αρμονικά, βαδίζει χέρι – χέρι και συγκυβερνά με τα απομεινάρια της παράταξης του ακροδεξιού Καμμένου, με τους υποτακτικούς και τον πρώην διοικητή της «Κ.Υ.Π.» του Κώστα Καραμανλή.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κωνσταντινέα ότι τα αμαρτήματα του Κόμματός του, έναντι των δημοκρατικών πολιτών, δεν μπορεί να τα ξεπλύνει το συνονθύλευμα των γυρολόγων, που οι ίδιοι ονομάζουν προοδευτική συμμαχία.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Βουλευτή, για να μην ξαναχρειαστεί βοήθεια στις απαντήσεις του, ότι το Κίνημα Αλλαγής, ακόμα και με απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου του, είναι απολύτως ξεκάθαρο: Δεν συνεργάζεται με τη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν συνεργάζεται με τη νεοδεξιά του Αλέξη Τσίπρα – έχουμε αυτόνομη πορεία απέναντι σε κάθε είδους συντήρηση, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Οι μοιχαλίδες της προοδευτικής παράταξης ήρθε η ώρα να καταλάβουν ότι η ιστορία τους έχεις κατατάξει στη θέση που τους ανήκει: Αυτή του ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ της δημοκρατικής παράταξης.

Υγ: Οι αναφορές του όψιμα προοδευτικού κ. Κωνσταντινέα στον Ανδρέα Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ, εκτός από πρόκληση, συνιστούν και ιστορική ύβρη. Οι άνθρωποι, το κόμμα που επιχείρησε να διασύρει τον Ανδρέα Παπανδρέου, το βρώμικο 89, εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές του! Τσίπα υπάρχει;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ