«Ρουά ματ» Τατούλη σε Νίκα – ΝΔ

Την υποψηφιότητα του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτη Πιτσάκη, ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης. «Χαριστική βολή» σε Νίκα και Νέα Δημοκρατία. «Κλείδωσε» η Κορινθία, ένας από τους πιο κρίσιμους νομούς των περιφερειακών εκλογών. 

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πιτσάκη, προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης.

Ισχυροί δεσμοί με τη ΝΔ

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας αποτελεί ένα πρόσωπο, το οποίο συνδέουν ισχυροί δεσμοί τόσο με τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ως εκ τούτου η υποψηφιότητα του κ. Πιτσάκη με τον κ. Τατούλη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία, στον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος.

Παράλληλα, με την υποψηφιότητα του κ. Πιτσάκη ο κ. Τατούλης φαίνεται ότι «κλειδώνει» το αποτέλεσμα στο νομό Κορινθίας, νομό εξαιρετικά κρίσιμο για την τελική έκβαση της εκλογικής μάχης στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» σημειωνεται: «Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση γιατί θα συμπορευτεί με έναν εξαιρετικό του φίλο, αλλά κυρίως με έναν ικανό άνθρωπο, έναν δυναμικό επιχειρηματία, με καθαρές ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη τόσο της Κορινθίας, όσο και του συνόλου της Πελοποννήσου. “Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη μας συνδέουν κοινές θέσεις για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιτσάκης δήλωσε: “Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη είναι πρώτα απ’ όλα συμβολική.

Η Πελοπόννησος και η Κορινθία, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αξιώσεις πρέπει να στηριχθούν στην επιχειρηματικότητα, ο μόνος ασφαλής δρόμος για να γίνει η ανάπτυξη πραγματικότητα. Οι επιχειρηματίες δεν μπορεί να είναι αμέτοχοι για όσα θα συμβούν για αυτούς χωρίς αυτούς. Θα είμαστε παρόντες εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας.

Κατά δεύτερον, η συμμετοχή μου έχει πολιτικά κριτήρια και θέλει να σηματοδήσει την επικύρωση της αξίας του Πέτρου Τατούλη, ως του ανθρώπου που έβαλε την Πελοπόννησο στις ράγες της ανάπτυξης.

Και τρίτο είναι μία επιλογή καθαρά προσωπική με ένα άνθρωπο που στάθηκε κοντά στις επιλογές μας και αρωγός.

Για τους παραπάνω λόγους συστρατεύομαι και θα βοηθήσω ενωτικά όσο μπορώ το ψηφοδέλτιο “Νέα Πελοπόννησος”, να κερδίσει και αυτή την εκλογική μάχη, γιατί αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την Κορινθία και την Πελοπόννησο».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για το τηλεοπτικό debate στην περιφέρεια Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξης Τσίπρας: Ούτε λόγος για μείωση του αφορολόγητου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ