Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για το τηλεοπτικό debate στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Θετικά απάντησαν στην πρόταση για debate οι αντίπαλοι του Τατούλη . Η Ντίνα Νικολάκου εκπρόσωπος της πλευράς του περιφερειάρχη για την οργάνωση του debate. Ενδιαφέρον από τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου.

Διαβουλεύσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των παρατάξεων της περιφέρειας Πελοποννήσου αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής debate μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών.

Ήδη, μετά την αποδοχή από όλους τους υποψήφιους της πρότασης Τατούλη, η οποία διατυπώθηκε σε πρόσφατη διακαναλική συνέντευξη του, η «Νέα Πελοπόννησος», με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι εκπρόσωπος της παράταξης στη διαδικασία προετοιμασίας του debate θα είναι η Ντίνα Νικολάκου.

Σημειώνεται ότι για τη διεξαγωγή και τη μετάδοση του debate έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Πελοποννήσου. Πλέον, το ζητούμενο είναι να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος και να καθοριστούν οι κανόνες του τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των υποψήφιων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ