Βολές Μάκαρη σε Νίκα και Τζαμουράνη για την κατάντια του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας

Ανακοίνωση, με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού αθλητή στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας, εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Μανώλης Μάκαρης.

Στην ανακοίνωση ο κ. Μάκαρης σημειώνει: «Με αφορμή τον τραυματισμό ενός ακόμα αθλητή, σε αγωνιστικό Δημοτικό χώρο και χωρίς καμία διάθεση προεκλογικής εκμετάλλευσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες” και ο υπ. Δήμαρχος Μανώλης Μάκαρης, εδώ και μια 5ετία κατ’ επανάληψη, έχουν φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την κακή και επικίνδυνη κατάσταση των Δημοτικών Αγωνιστικών χώρων. Ακόμα και σήμερα νέες κατασκευές, όπως του ποδοσφαιρικού γηπέδου Παλαιών Σφαγείων, έχουν επικίνδυνες τεχνικές ατέλειες, όπου και παρατηρούνται συχνοί τραυματισμοί των αθλουμένων.

Ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών, θα έπρεπε αυτές τις εύκολα επιδιορθώσιμες βλάβες που όμως έχουν σχέση με την ασφάλεια των αθλούμενων να τις έχει αποκαταστήσει σε επείγουσα βάση, χωρίς να περιμένει την εκτέλεση της εργολαβίας επισκευής του Δημοτικού Σταδίου, που χωρίς τις δικές μας παρεμβάσεις και πιέσεις, οι μελέτες επισκευής ακόμα θα ήταν στις σκέψεις των υπευθύνων. (Ευθύνη όμως υπάρχει και στους υπεύθυνους παράγοντες των σωματείων που χρησιμοποιούν τον στίβο του Δημοτικού Σταδίου).

Για την παράταξή μας και τον Μανώλη Μάκαρη, ο σεβασμός και η διαφύλαξη της υγείας των αθλουμένων είναι πρώτη προτεραιότητα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ