Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βασίλη Κοσμόπουλο ο Τάσος Πολυχρονόπουλος

/

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Καλαμάτα Μπροστά» του Βασίλη Κοσμόπουλου ανακοίνωσε ο Τάσος Πολυχρονόπουλος, μέλος του ΔΣ της Φάρις και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική του δήλωση σημειώνει ο κ. Πολυχρονόπουλος: «Ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Κοσμόπουλο, συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις , στον οποίο συνυπάρχουν δοκιμασμένα αυτοδιοικητικά στελέχη με πείρα και γνώση και νέοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες και ενθουσιασμό.
Ένας συνδυασμός με αρχές και πρόγραμμα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πόλης και των συνδημοτών μας και ο οποίος εγγυάται ότι μαζί τους μπορεί να διαμορφώσει τη δυναμική , την εικόνα και την ταυτότητα που της αξίζει.
Με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μου στον συνδυασμό αυτό, ως υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, πιστεύω ότι θα συμβάλλω στην ανάδειξη μιας νέας, δυναμικής και αξιόπιστης Δημοτικής Αρχής , που είναι προϋπόθεση για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε δίκη οριστικά ο δήμαρχος Οιχαλίας Άρης Σταθόπουλος για τα «στημένα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βολές Μάκαρη σε Νίκα και Τζαμουράνη για την κατάντια του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Η ΤΕΡΝΑ τινάζει στον αέρα τους προϋπολογισμούς των δήμων της Μεσσηνίας – Ζητούν περισσότερα χρήματα για «υπερβάλλουσες ποσότητες» σκουπιδιών

Άκρως αποκαλυπτική η σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, με θέμα «την υπερβάλλουσα ποσότητα απορριμμάτων»