Βρέχει ευρώ στο δήμο Καλαμάτας: Επιχορηγήσεις συλλόγων για …όλα τα γούστα

/

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ επιχορηγήσεων με υπογραφή του Παναγιώτη Νίκα. Περισσότερα από 15.000 ευρώ σε συλλόγους μέσα σε μια ημέρα! Επιχορήγηση 6.000 ευρώ για την προμήθεια βιβλίων από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους! 40.000 ευρώ για τον εορτασμό του Πάσχα και της 23ης Μαρτίου! 

Μπορεί ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας να κατηγορεί τον Πέτρο Τατούλη για επιχορηγήσεις σε συλλόγους της Πελοποννήσου, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι πρόκειται για προσπάθεια «νόθευσης» του εκλογικού αποτελέσματος, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι ακολουθεί την τακτική που καταγγέλλει.

15.000 ευρώ επιχορηγήσεις πριν στεγνώσει το μελάνι…

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι μόλις χθες, ημέρα κατά την οποία οι συνεργάτες του κ. Νίκα έγραψαν την περιβόητη ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του δήμου Καλαμάτας, υπέγραψε 8 αποφάσεις με τις οποίες επιχορηγούνται σύλλογοι και ναοί με συνολικό ποσό που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ!

(1,2,3,4,5,6,7,8)

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στο «Διαύγεια» συνολικά ο δήμος Καλαμάτας διέθεσε περισσότερα από 40.000 ευρώ, μόνο τον μήνα Απρίλιο, για την επιχορήγηση συλλόγων κλπ. Το νούμερο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τις πρακτικές που ακολουθεί ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας λίγες μέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

6.000 ευρώ για βιβλία των ΓΑΚ

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η απόφαση του δήμου Καλαμάτας να προμηθευτεί 1.000 αντίτυπα βιβλίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ), αξίας 6.000 ευρώ. 

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ για εκδηλώσεις

Εκτός από τις επιχορηγήσεις ο δήμος Καλαμάτας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδοθεί και στη χρηματοδότηση …δράσεων που σχετίζονται με τον εορτασμό του Πάσχα, αλλά και προηγουμένως για τον εορτασμό της 23ης Μαρτίου. 

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του δήμου Καλαμάτας οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα θα κοστίσουν στους δημότες της Καλαμάτας 18.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι για τον εορτασμό της 23ης Μαρτίου οι δημότες της Καλαμάτας πλήρωσαν περίπου 20.000 ευρώ!

 

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμηχανία και απογοήτευση στην παράταξη του Παναγιώτη Νίκα – Γκρίνια για την επικοινωνιακή αυλή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

150.000.000 ευρώ σε δήμους για έργα και αναβάθμιση σχολικών μονάδων ανακοίνωσε ο Χαρίτσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ