Ανατριχιαστική δήλωση Νίκα για «καβάτζες» μπαρουτιού!

/

Αποκαλυπτικός διάλογος του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαΐτοπόλεμο. «Μπράβο» για τις καβάτζες μπαρουτιού! «’Αµα έχετε μια καβάτζα για τις δύσκολες ώρες, αυτό είναι καλό» δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας! 

Μπορεί η δήλωση του Παναγιώτη Νίκα, απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον τραγικό θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη να προκάλεσε σάλο, ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά τον κ. Νίκα γνωρίζουν την …αγάπη του για το συγκεκριμένο έθιμο, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι θανατηφόρο.

Το «μπράβο» για τις καβάτζες

Μάλιστα, όσοι θυμούνται την πολιτική διαδρομή του κ. Νίκα συνολικά, ενθυμούνται ότι διαχρονικά ο δήμαρχος ήταν αρωγός σε ένα έθιμο, το οποίο διεξάγονταν τόσα χρόνια, όπως αποδεικνύεται μετά τον θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη, παράνομα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το οποίο σημείωσαν στο messiniapress.gr στενοί συνεργάτες του κ. Νίκα, για το πως αντιμετώπιζε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας το ζήτημα του σαϊτοπολεμου της Καλαμάτας, αποτελεί το δημόσιο «μπράβο» του σε εκείνους που διατηρούν «καβάτζες» μπαρουτιού (σαΐτες) για τις «δύσκολες ώρες»! Πρόκειται για δημόσιες αναφορές του δημάρχου Καλαμάτας στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες αποκαλύπτουν με ανατριχιαστικό τρόπο τη στάση του κ. Νίκα απέναντι στο έθιμο.  

Ο χαρακτηριστικός διάλογος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας το 2011 εδώ

 

 

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάκαρης για τον σαϊτοπόλεμο: Δεν εισακούστηκαν οι καταγγελίες για τους κανόνες ασφαλείας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Η ΝΔ θα κληθεί να ψηφίσει τις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης και όχι το αντίστροφο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ