Παρασύσκεψη Νίκα στο εκλογικό του κέντρο με καλεσμένους υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας

Προσκλητήριο Νίκα σε υποψήφιους δημάρχους της Καλαμάτας για μάζωξη στο εκλογικό του κέντρο! Ποιοι ανταποκρίθηκαν και ποιοι όχι στο κάλεσμα του απερχόμενου δημάρχου. Οι πολιτικοί στόχοι του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Μια ιδιότυπη μάζωξη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας επιχείρησε να στήσει μια παρασύσκεψη στο εκλογικό του κέντρο, με καλεσμένους υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας, τους οποίους και προσκάλεσε. Αφορμή για το προσκλητήριο Νίκα αποτέλεσε η παρουσία στην Καλαμάτα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κρεμλή και είχε ως θέμα την ενημέρωση των υποψήφιων για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Παρουσίες και απουσίες

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο ραντεβού στο εκλογικό του κέντρο του Παναγιώτη Νίκα ανταποκρίθηκαν η Ελένη Αλειφέρη, ο Βασίλης Τζαμουράνης, ο Μανώλης Μάκαρης και η Τόνια Κουζή. Εκπρόσωπο στη συνάντηση απέστειλαν ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Βασίλης Κοσμόπουλος και η Μαρία Οικονομάκου. Τέλος, στη μάζωξη δεν κλήθηκαν και δεν συμμετείχαν ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, ο Δημήτρης Οικονομάκος και ο Παναγιώτης Αλούπης.

Το παρασκήνιο

Το αξιοπερίεργο της μάζωξης δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας κάλεσε υποψήφιους δημάρχους στο εκλογικό του κέντρο, ούτε στο γεγονός ότι ο απερχόμενος δήμαρχος δεν κάλεσε όλους τους υποψήφιους. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νίκας, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Πελοποννήσου και προκειμένου να εξέλθει από τη δύσκολη πολιτική θέση, στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιχειρεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, στρέφοντας τα βλέμματα στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Μάλιστα, στο πλαίσιο της στρατηγικής Νίκα, ήδη, από το απόγευμα της Κυριακής γίνεται προσπάθεια να «πλασαριστεί» η σημερινή μάζωξη των υποψήφιων στο εκλογικό του κέντρο ως …στήριξη στο πρόσωπό του! 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο «στόχαστρο» o Παναγιώτης Νίκας και η Φάρις για το δυστύχημα στον σαϊτοπόλεμο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων στους έξι δήμους του νομού Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ