«Γαλάζιες» βολές εναντίον του Παναγιώτη Νίκα με φόντο τον Βορίδη

/

Με αιχμές κατά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Το νέο επεισόδιο, που δείχνει ότι η σχέση μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών είναι στο …κόκκινο, εξελίχθηκε αμέσως μετά την επίσκεψη του Υφυπουργού στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, όταν ο κ. Βλάσης άφησε σαφέστατες αιχμές για τους χειρισμούς του κ. Νίκα στο ζήτημα που αφορά την εξαίρεση των μόνιμων κατοίκων της Μεγαλόπολης από τη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συνάντηση του κ. Βλάση με τον κ. Βορίδη, ο πρώτος δήλωσε: «Καλό είναι κάποιοι να μην προτρέχουν ανεβάζοντας τους τόνους και αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας». Η εν λόγω αναφορά του κ. Βλάση είναι σαφές ότι απευθύνεται στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε απευθυνθεί στο υπουργείο Εσωτερικών με επιστολή του, ζητώντας να ενταχθούν στην ενισχυμένη μοριοδότηση και οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δύο, Βλάση – Νίκα, έχουν διαταραχθεί αρκετούς μήνες, κυρίως μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Κολιόπουλου, στενού φίλου του κ. Βλάση, από τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τη διαφορετική θεώρηση που έχουν απέναντι στο ζήτημα του σχεδιασμού για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόντρα του κ. Βλάση με τον κ. Νίκα δεν είναι το μοναδικό μέτωπο που έχει ανοίξει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δεδομένου ότι ήδη μαίνεται η αντιπαράθεση και με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PRESSing: Τα μεγάλα deals στην αγορά ακινήτων της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και όμως, o Περικλής Μαντάς καμαρώνει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την