Παρέμβαση Νίκα για να τα …βρουν Αναστασόπουλος – Ξυγκώρος

28 Ιανουαρίου 2021

Η …διαμεσολάβηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ήταν εκείνη που εξομάλυνε τις σχέσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρου, με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, αμέσως μετά τις άκρως πολεμικές δηλώσεις του κ. Αναστασόπουλου εναντίον του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και των μελών του πυρηνελαιουργών, ο κ. Νίκας ανέλαβε δράση και τηλεφώνησε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ζητώντας του να …χαμηλώσουν οι τόνοι.

Οι Καλά γνωρίζοντες τα του Επιμελητηρίου προσθέτουν, δε, ότι μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η στάση του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο οποίος ενώ απειλούσε με προσφύγει στη δικαιοσύνη τελικά επέλεξε το δρόμο της …λήθης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στον κατευνασμό των παθών έπαιξε επιχειρηματίας και στέλεχος του Επιμελητηρίου, ο οποίος δεν ήθελε να διαταραχθούν οι σχέσεις του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια σε μια κρίσιμη για τον ίδιο στιγμή.

Διάβασε και αυτό: «Αφωνία» του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για Αναστασόπουλο

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Το «Βατερλώ» του βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηττα – θρίλερ για τον Ολυμπιακό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Το …χάπι της ευτυχίας

Ακόμα και πολιτικούς βλέπω να …διεκδικούν μερίδιο της …επιτυχίας της ένταξης της Καλαμάτας στις πιο ευτυχισμένες πόλεις του κόσμου. Δεν μας σώζει

Δείτε επίσης