Χρήμα στη Μεσσηνία φέρνει η συμφωνία με το Ισραήλ για την 120 ΠΕΑ

PRESSing: Ισραηλινοί αξιωματούχοι «σκανάρουν» τη Μεσσηνία. «Χαρτογραφούν» το Νομό και ρίχνουν χρήμα στην αγορά με αφορμή τη συμφωνία για την 120 ΠΕΑ.  Νέα …είσοδος σε ΜΜΕ της Μεσσηνίας.

·      Αυτό που γίνεται με τους βουλευτές της πλειοψηφίας, του νομού μας, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο!

·      Η κυβέρνηση, τους έκανε ένα τεράστιο δώρο και αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

·      Και δεν μιλάω μόνο για επικοινωνιακό δώρο αλλά και ουσιαστικό.

·      Αναφέρομαι στη συμφωνία των 1,3 δις ευρώ για το Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων της 120 ΠΕΑ στη Καλαμάτα.

·      Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η συμφωνία αυτή, δημιουργεί πάρα πολλές περιφερειακές θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που συμμετέχουν στη συμφωνία, μιλάνε για εκατοντάδες, νέες θέσεις εργασίας.

·      Το ότι οι Ισραηλινοί ρίχνουν τόσα λεφτά και πόρους στη Καλαμάτα, έπρεπε να έχει ενθουσιάσει του πάντες.

·      Γιατί οι Ισραηλινοί είναι άνθρωποι που όταν πάνε να επενδύσουν κάπου, δεν πάνε ούτε αδιάβαστοι, αλλά ούτε και με άδεια χέρια.

·      Και εξηγούμαι…

·      Τα χρήματα που θα ρίξουν για την ασφάλεια του προσωπικού τους είναι τεράστια.

·      Τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά ακινήτων, για αγορά και ενοικίαση, για το προσωπικό που θα εργάζεται στην 120 ΠΕΑ, είναι επίσης πολύ μεγάλα.

·      Τα χρήματα, που θα πέσουν στην αγορά (εστίαση / λιανικό εμπόριο, κλπ) είναι και αυτά, σύμφωνα με αναλύσεις και εκτιμήσεις, τεράστια!

·      Και όλα αυτά δεν τα λέω εγώ.

·      Αλλά οι παράγοντες του υπουργείου αμύνης αλλά και αξιωματούχοι της Πρεσβείας του Ισραήλ.

·      Χαρακτηρίστηκα σας αναφέρω πως αξιωματούχοι της Πρεσβείας, χτενίζουν εδώ και καιρό τη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης.

·      Επίσης έχουν χαρτογραφήσει ολόκληρο το νομό για θέματα ασφαλείας, τα οποία είναι υψίστης σημασίας για τους Ισραηλινούς.

·      Παρόλα τα παραπάνω, οι βουλευτές μας, φαίνεται πως το έχουν «θάψει» το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι αν κρύβεται κάτι πίσω από αυτή τους την αντίδραση.

·      Κλείνω με media τη σημερινή μου στήλη.

·      Ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η επαναδραστηριοποίηση, με σοβαρές αρμοδιότητες, της Μαριλένας Γυφτέα, στο κανάλι ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

·      Είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός ανήκει στην οικογένεια της, κατά ένα μεγάλο ποσοστό (μετοχικά, εμπλέκονται και άλλοι επιχειρηματίες του Νομού), αλλά είχε αποφασιστεί από τα «κεφάλια» της οικογένειας, να την «αφήσουν στο πάγκο».

·      Ίσως το ότι ήταν με διαφορά η πιο ικανή να αναλάβει σοβαρό πόστο, από πλευράς της οικογένειας, δημιούργησε κάποιες ζήλιες με αποτέλεσμα να ζητηθεί παλαιότερα η απομάκρυνση της.

·      Παρόλα αυτά βλέπουμε πως το τελευταίο διάστημα, κάτι έχει αλλάξει και η κυρία Γυφτέα φαίνεται να παίζει ρόλο στις αποφάσεις του καναλιού.

·      Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως ετοιμάζει και καθημερινή εκπομπή στο κανάλι.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχία για την πανδημία του κορονοϊού και στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Netlive: Η πορεία της πανδημίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Ξύπνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι περπατημένοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που ξέρουν την πολιτική πιάτσα, πήραν χαμπάρι τα παιχνίδια που τους