Ο «έρωτας» του Παναγιώτη Νίκα με τους Συριζαίους Χαρίτση και Ξυγκώρο

PRESSing: Ο …έρωτας του Παναγιώτη Νίκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος.

·      Σήμερα θα σας γράψω για έναν έρωτα μεγάλο…που σαν αυτόν δεν θα βρείτε άλλον.

·      Και εξηγούμαι…

·      Μιλάω για τον έρωτα του Περιφερειάρχη μας, Παναγιώτητη Νίκα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

·      Για να μην με παρεξηγήσετε, αυτός ο έρωτας είναι αμοιβαίος! Και η αλήθεια είναι πως μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην αρχή του κειμένου, λέγοντας πως σαν αυτόν δεν υπάρχει άλλος, καθώς σε πολλούς που παρατηρούν πράγματα και καταστάσεις, βλέπουν ομοιότητες με τον έρωτα ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

·      Αλλά πρέπει να επανέλθω στο θέμα μου – έχω αυτό το κακό συνήθειο…

·      Οι «ερωτικές» ιστορίες, ξεκίνησαν μεταξύ του κ. Νίκα και του Αλέξη Χαρίτση. Οι πάντες γνωρίζουμε πως ο ένας δεν χάλασε ποτέ χατίρι στον άλλον. Ο Παναγιώτης ζήταγε ο Αλέξης έτρεχε να το κάνει πράξη. Τέτοια επιτυχία δημάρχου σε αιτήματα, προς υπουργό, δεν πρέπει να είχε ξανά δει η χώρα μας.

·      Επόμενο επεισόδιο, σε αυτόν έρωτα, είναι αυτό του κ. Νίκα, που αυτή τη φορά, πορεύτηκαν χεράκι-χεράκι, με τον Γιώργο Δέδε.

·      Ένα του (του Παναγιώτη) σημάδι μόνο χρειάστηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιφερειακές εκλογές και αυτός δεν πρέπει να κοιμήθηκε όλη την εβδομάδα, από τη πρώτη Κυριακή των εκλογών μέχρι τη δεύτερη, που καθόρισε και τον νικητή, από τα ασταμάτητα τηλεφωνήματα που έκανε στους υποψήφιους του / παράγοντες του κόμματος μα και ψηφοφόρους.

·      Πήρε φωτιά το τηλέφωνο.

·      Τρίτη και τελευταία περίπτωση (από αυτές που βγάζουν μάτι, εννοώ) είναι αυτή του Περιφερειάρχη μας, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

·      Ο Πρόεδρος, βγήκε στα κάγκελα με αυτά που άκουσε να λέει ο αντιπερειφεριάρχης κ. Αναστασόπουλος, απειλώντας Θεούς και δαίμονες, όπως γνωρίζουμε όλοι.

·      Μίλησε με 2-3 δικηγόρους, να ετοιμάσουν αγωγές…

·      Ποιος είδε τον Πρόεδρο και δεν τον φοβήθηκε;

·      Παρόλα αυτά με το που ο αγαπημένος κάθε ΣΥΡΙΖΑιου, Παναγιώτης Νίκας, κάλεσε στο τηλέφωνο τον Πρόεδρο, όλα άλλαξαν.

·      Τον μαλάκωσε, όπως θα πάθαινε ο καθένας, ακούγοντας τη φωνή κάποιου αγαπημένου του, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

·      Και η αλήθεια είναι πως ο μόνος που τα κατάφερε ήταν ο Περιφερειάρχης. Καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχε καταφέρει κανένας από τους αντιπροέδρους του – και από τις 2 παρατάξεις μα και κανένας από τους εκλεγμένους και μη… συμβούλους του.

·      Να ξέρετε πως δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει τα συγκεκριμένα love stories του Περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

·      Ο «αρχηγός», εκεί, στα Βόρεια προάστεια των Αθηνών, τους τα έλεγε και πριν γίνει η επιλογή του για το χρίσμα, αλλά τότε δεν τον άκουγαν…ή δεν τους χάλαγε!

·      Αλλά ο αρχηγός ακούει ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα χειρότερα κολλητιλίκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανεβάζει πίεση ο άνθρωπος…μη ξεχνάτε ότι έχει τάξει να τους πάει μέχρι τέλους!

·      Μπάλα; Μπάλα….

·      Επιθετικό ψάχνει ο Νίκος Αναστόπουλος για την ομάδα της Καλαμάτας.

·      Τώρα τι τον θέλει… είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

·      Τρομερά όμορφη ανακαίνιση ετοιμάζει το BISTROTECA. Το καφέ/μπαρ/εστιατόριο,  που ανήκει στις επιχειρήσεις του ομίλου Αθανασίου.

·      Η συγκεκριμένη ανακαίνιση αφορά μόνο το ισόγειο του συγκεκριμένου καταστήματος και δεν θα υπάρξουν καθόλου παρεμβάσεις στο πρώτο όροφο του καταστήματος.

·      Το συγκεκριμένο μαγαζί «έχει αναλάβει» να το λειτουργεί ο ιδιαίτερα χαρισματικός και έμπειρος σε τέτοιες δουλειές, γαμπρός του κου. Αθανασίου, ο οποίος έχει και την επίβλεψη των έργων.

·      Το διακοσμητικό κομμάτι, που αφορά την ανακαίνιση που γίνεται αυτές τις μέρες, έχει αναλάβει η γνωστή για το γούστο της και την φοβερή δουλειά που έχει κάνει σε διάφορα μαγαζιά της πόλης, Βίλλυ Κούμανη – αδερφή της συζύγου του κου. Αθανασίου.

·      Με το καλό να ανοίξει η εστίαση και να πάει καλά το μαγαζί.

Αυτά τα λίγα για σήμερα – Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο σε όλους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα εποχή στην Πελοπόννησο: Σε ισχύ η ΣΔΙΤ των σκουπιδιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα για κάθε περιοχή της Χώρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL