Η υπόθεση του κοριού της Μεσσηνίας φέρνει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

/

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις που σχετίζονται με το ζήτημα των υποκλοπών στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, υπόθεση που είχε καταγγελθεί τον Μάρτιο του 2018 από την τότε αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη.

Μπορεί η υπόθεση της διερεύνησης των καταγγελιών της Ελένης Αλειφέρη, σχετικά με την ύπαρξη κοριού στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα της Μεσσηνίας, να άργησαν να ολοκληρωθούν, καθώς τον επόμενο Μάρτιο συμπληρώνονται 3 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, πλέον, είναι θέμα λίγων ημέρων να ολοκληρωθεί η διαδικασία και η υπόθεση να λάβει το δρόμο που υπαγορεύουν τα σχετικά ευρήματα, ενώ νομικές πηγές, που έχουν άριστη γνώση της υπόθεσης, συμπληρώνουν ότι το πιο σημαντικό κομμάτι των διαδικασιών έχει ολοκληρωθεί και εκείνο που απομένει είναι να επικυρωθεί το τυπικό μέρος, που θα οδηγήσει σε νέες εξελίξεις.

Πολιτικές προεκτάσεις

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν εμπλακεί και πολιτικά πρόσωπα, καθώς οι καταγγελίες που είχαν γίνει τον Μάρτιο του 2018 οδήγησαν, μεταξύ άλλων, στην αποπομπή του τότε αντιπεριφερειάρχη και νυν βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, από την παράταξη του κ. Τατούλη.

Πρέπει, δε, να θεωρείται δεδομένο ότι οι επερχόμενες εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση θα πυροδοτήσουν εκ νέου πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν το πολιτικό παρασκήνιο της υπόθεσης, θα είναι εκκωφαντικές!   

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης για Κουφοντίνα: Η τρομοκρατία είναι καταδικαστέα – Οι νόμοι όμως ισχύουν για όλους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθημερινά τεστ για κορονοϊό στην Καλαμάτα – Το πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απάντηση υπουργείου Εσωτερικών στην απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα διατάξεων που αφορούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις