Δήλωση Νέζη στο messiniapress: Σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά Σαμαρά

/

Με δήλωση του στο messiniapress.gr o στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης, διαψεύδει τις πληροφορίες που τον ήθελαν ως έναν εκ των δύο πρωταγωνιστών του σχεδίου αποδόμησης του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία.

Δήλωση στο messiniapress έκανε ο επι χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε προηγούμενο ρεπορτάζ και αφορούσαν το παρασκήνιο των επιθέσεων που δέχεται ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Νέζης μιλώντας στο messiniapress σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προσέθεσε ότι σέβεται απολύτως τον Αντώνη Σαμαρά και την προσφορά του στη Μεσσηνία.

«Τον πρόεδρο, τον κ. Σαμαρά τον εκτιμώ, τον σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά του στη Μεσσηνία», δήλωσε χαρακτηριστικά το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.

Μάλιστα, ο κ. Νέζης προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προχωρήσει μπροστά και δεν υπάρχουν ζητήματα ομαδοποιήσεων.

Τέλος, ο κ. Νέζης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ημέρα που ο σημερινός Πρωθυπουργός αποφάσισε να είναι υποψήφιος βουλευτής, μιλώντας για την ενασχόλησή του με τη Μεσσηνία, από την οποία κατάγεται και όπως χαρακτηριστικά είπε «λατρεύει», τόνισε ότι αυτή εξαντλείται στην βοήθεια για την επίλυση ζητημάτων της, όταν του ζητηθεί.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Μένουν σπίτι αργίες και Σαββατοκύριακα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα επίθεση του ομίλου Μαρινάκη στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.