Σοκ: Πέθανε 15χρονη από κορωνοϊό

3 Φεβρουαρίου 2021

Στη θλίψη βυθίστηκε σήμερα η τοπική κοινωνία στη Θήβα, καθώς 15χρονη, θετική στον κορωνοϊό, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία της.
Η κοπέλα, με σοβαρό αδιάγνωστο υποκείμενο νόσημα, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο και βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε αργότερα μετά από ανακοπή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 15χρονη είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου, και, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.
Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας, Γιώργος Αναστασίου, «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς, πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων».
Σημειώνεται ότι η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Πηγή: iefimerida.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 1.000 τα κρούσματα και σήμερα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πενταπλάσιο το κόστος του «στρατού» Νίκα από τους υπαλλήλους δημόσιας υγείας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων – Tην Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά

Στις 25 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα

Δείτε επίσης