Βασιλόπουλος στη ΝΕΤ: Σύμπραξη με ιδιώτη για την αναβάθμιση του πάρκου της Καλαμάτας

/

Η λύση της σύμπραξης με ιδιώτη, προκειμένου να αναβαθμιστεί το πολύπαθο πάρκο της Καλαμάτας, φαίνεται ότι είναι στα άμεσα σχέδια της δημοτικής αρχής, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στη Νότια Ελληνική Τηλεόραση.

Στο σχεδιασμό του δήμου Καλαμάτας είναι η σύμπραξη με ιδιώτη, προκειμένου το πάρκο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας να ξεφύγει από τη μιζέρια, στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στη Νότια Ελληνική τηλεόραση και στην εκπομπή Netlive σημείωσε ότι στις σκέψεις της δημοτικής αρχής είναι η σύμπραξη με ιδιωτική εταιρεία, η οποία θα αναλάβει τη συντήρηση, την αναβάθμιση και την φύλαξη του Πάρκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βασιλόπουλος ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα εισιτηρίου εισόδου στο Πάρκο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι πιθανή είσοδος ιδιώτη στη διαχείριση του χώρου δεν θα αλλάξει το δημόσιο χαρακτήρα του χώρου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρ. Σταϊκούρας: Τη Δευτέρα η αναλυτική παρουσίαση των μέτρων στήριξης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Antinews: «Ραδιουργίες στη Μεσσηνία με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.