Νίκας – Μαντάς δουλεύουν τους Καλαμάτιανους

Την ανάγκη να …υπενθυμίσει, προκειμένου να απολογηθεί και να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του στα έργα αθλητισμού, ένιωσε ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σημειώνοντας σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου «ότι το 2007 είχε προχωρήσει η δημοπράτηση μέσω ΣΔΙΤ (σσ της κατασκευής σύγχρονου κλειστού γηπέδου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα) όμως λόγω και των μνημονίων που ακολούθησαν λίγο αργότερα, το έργο δεν προχώρησε».

Ο κ. Νίκας, αφού επι 13 χρόνια ως δήμαρχος Καλαμάτας δεν έπραξε το παραμικρό, προκειμένου να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, σήμερα, ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επιχειρεί να εμφανιστεί, όπως κάνει πάντα, ως αυτός που τρέχει της διαδικασίες, μήπως και περισωθεί.

Απο κοντά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, στη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου», προσπαθεί να κλέψει και εκείνος λίγη …δόξα, προσπαθώντας να βάλει τον εαυτό του στο κάδρο των εξελίξεων.

Όλα αυτά τα τραγελαφικά έλαβαν χώρα χθες στο γραφείο του κ. Περιφερειάρχη, όπου ο κ. Νίκας συναντήθηκε με τον πρώην πληροφοριοδότη του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκας δεν έκανε καμία αναφορά, για μια ακόμα φορά, στο δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος είναι αυτός που προσπαθεί υλοποιηθεί το έργο.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

«Μετά τον ερχόμενο Μάρτιο θα υπάρξουν εξελίξεις στο έργο κατασκευής του αθλητικού κέντρου της Καλαμάτας, στη θέση Παλιάμπελα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό έγινε γνωστό από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκα, ο οποίος είχε επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ είχε επίσης σχετική συζήτηση και με τον βουλευτή Μεσσηνία Περικλή Μαντά, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Με τον βουλευτή συζητήσαμε διεξοδικά για το παλαί ντε σπορ της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα, είχα δε επικοινωνία και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι υφίσταται ενδιαφέρον από την πλευρά της πολιτείας, δήλωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι απέστειλε σχετική επιστολή προς τον Λ. Αυγενάκη -τον οποίον προτίθεται να συναντήσει στην Αθήνα μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

Με τον υφυπουργό επαναβεβαιώσαμε ότι υφίσταται ήδη στο υπουργείο η σχετική μελέτη και ο φάκελος του εν λόγω έργου, σημείωσε ο Π. Νίκας, υπενθυμίζοντας ότι το 2007 είχε προχωρήσει η δημοπράτηση μέσω ΣΔΙΤ, όμως λόγω και των μνημονίων που ακολούθησαν λίγο αργότερα, το έργο δεν προχώρησε».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση περί τα 12 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για Νεμέα, Καλαμάτα και Δυτική Μάνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Xρυσό» deal της ΤΕΜΕΣ με Τσέχο μεγιστάνα – Τα σχέδια για τη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL