Στην «κατάψυξη» και η Μεσσηνία: Έρχονται πολικές θερμοκρασίες στην Καλαμάτα

/

Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες και η Μεσσηνία, καθώς από το Σάββατο και μέχρι και την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να «χτυπήσει» το Νομό η κακοκαιρία «Μήδεια».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, στη Μεσσηνία αύριο θα επικρατήσουν νεφώσεις με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 18 βαθμούς κελσίου.

Ωστόσο, από το Σάββατο τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να κάνει βουτιά και να φτάσει τους 14 βαθμούς στο μέγιστο σημείο της.

Η πτώση της θερμοκρασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας στην Καλαμάτα θα σημειωθεί και τη Δευτέρα, καθώς δεν πρόκειται να ξεπεράσεις τους 7 βαθμούς, ενώ η «αισθητή θερμοκρασία» δεν θα κυμανθεί από -3 έως 3 βαθμούς κελσίου!

Το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί και την ερχόμενη Τρίτη με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι τους 7 βαθμούς κελσίου και την «αισθητή θερμοκρασία» να φτάνει κατά τη διάρκεια του 24ωρο και τους -5 βαθμούς!  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Xρυσό» deal της ΤΕΜΕΣ με Τσέχο μεγιστάνα – Τα σχέδια για τη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κατάσταση ετοιμότητας η Περιφέρεια Πελοποννήσου εν όψει της κακοκαιρίας «Μήδεια»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ρεκόρ διακινηθέντων επιβατών από το εξωτερικό – Θεαματική άνοδος των ιδιωτικών πτήσεων – Αύξηση και στην κίνηση του εσωτερικού [αναλυτικά στοιχεία για το 2022]

Τα στοιχεία που σχετίζονται με την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτα την τουριστική περίοδο του