«Πάρτι» συγγενών στην αυλή του «γαλάζιου» περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Φάμπρικα προσλήψεων και αποσπάσεων συγγενών σε γραφεία αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σιγή από τον Παναγιώτη Νίκα για το βόλεμα των δικών τους παιδιών.

Σε μείζον θέμα για την περιφέρεια Πελοποννήσου τείνει να εξελιχθεί το ζήτημα των προσλήψεων και των αποσπάσεων συγγενών των μελών της περιφερειακής αρχής σε μισθοδοτούμενες θέσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η περίπτωση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Τάσου Γκιολή, ο οποίος έχει αποσπάσει στο γραφείο του την αδελφή του, δεν είναι η μόνη τέτοια περίπτωση, καθώς και δεύτερος αντιπεριφερειάρχης φέρεται να έχει προσλάβει τουλάχιστον ένα συγγενικό του πρόσωπο σε υπηρεσία, που έχει άμεση επαφή με τον ίδιο!

Σημειωτέον, ότι και οι δύο αντιπεριφερειάρχες, όπως και ο κ. Νίκας, είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η σιωπή Νίκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλεκτός περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Νίκας, παρότι οι καταγγελίες έχουν τεθεί δημόσια, δεν έχει δώσει καμία απάντηση για το αν οι πρακτικές των στενών του συνεργατών είναι πολιτικά ηθικές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, προεκλογικά, είχε εμφανιστεί ως ο …κήνσορας της αξιοκρατίας, παριστάνοντας τον άμεμπτο σε θέματα που αγγίζουν την οικογενειοκρατία.