Ο «κολλητός» του Νίκου Παππά στη Μεσσηνία

Υπάρχει κουβέντα εδώ και καιρό, πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – κυρίως του προεδρικού μπλοκ- χτυπούν πόρτες ΠΑΣΟΚων, εδώ στη Μεσσηνία.

·      Και λέω προεδρικού μπλοκ, γιατί πολύ απλά αυτοί εξελίχθηκαν.

·      Καθώς, οι παλιοί, οι παραδοσιακοί, οι αμόλυντοι, ακούνε ΠΑΣΟΚ και βγάζουν σπυράκια.

·      Μην πάει ο νους σας σε τίποτα «παλιούς», γραφικούς τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και θεωρητικοί της πολιτικής.

·      …αλλά για κάτι πιο νέους που το πάνε το μπιφτέκι απ’ όλες τις πλευρές – είναι με όλους και με κανέναν και γενικά δεν πιάνονται φίλοι.

·      Ένας από τους λόγους που τα αναφέρω αυτά, είναι γιατί, στα κεντρικά των προεδρικών, τους γνωρίζουν αυτούς και ήδη έχει αρχίσει το πριόνισμα, από θέσεις ευθύνης που κατείχαν εδώ και χρόνια…

·      Υπάρχει άνθρωπος στα νότια της Τριφυλίας, που έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με το Νίκο Παππά, και τον ενημερώνει για ότι γίνεται στα ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖο στέκια του νομού.

·      Μου λένε πως ο Νίκος, του έχει αναθέσει να χαρτογραφήσει τον χώρο, όπως επίσης να κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

·      Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είναι φανατικός υποστηρικτής της ένωσης του χώρου, «για να πέσει η δεξιά», παρόλα αυτά, έχει ξεκαθαρίσει στον Νίκο πως θα βοηθήσω… αλλά ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσω!

·      Αχταρμάς γενικά…

·      Αλλά να ξέρετε πως γίνεται δουλίτσα, καθώς κάποια τηλέφωνα από Αθήνα προς Μεσσηνία, έχουν γίνει.

·      Έχουν ξεσηκωθεί κάποιοι σχετικά με την Ένωση και με τα θέματα που άνοιξαν μετά το ρεπορτάζ, της ιστορικής εφημερίδας «ΘΑΡΡΟΣ»

·      Και είναι να απορείς.

·      Ποιους εξυπηρετεί αυτή η φασαρία που κάνουν, εκτός από τον εαυτό τους;

·      Μέχρι και ότι το κάνουν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των παραγωγών, λένε οι αθεόφοβοι…

·      Αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν, πως η Ένωση δεν έρχεται σε καμία επαφή με τους παραγωγούς, καθώς την παραγωγική της διαδικασία, την έχει νοικιάσει σε επιχειρηματία, εκτός νομού.

·      Έχει πολύ ενδιαφέρον όταν τα σκυλιά ουρλιάζουν, να βρίσκεις τον εκπαιδευτή τους…

·      Εκτός από τους Ισραηλινούς, που φαίνεται να κάνουν απόβαση στη Καλαμάτα, μαθαίνω πως τελευταία κυκλοφορούν και πολλοί Βέλγοι.

·      Κάποιος γνωστός μας (δεν λέω ονόματα, έτσι για να δω πόσο με παρακολουθείτε…), για να διαψεύσει το ρεπορτάζ μου, είναι κάθε Σάββατο στου Σπίνου για καφέ.

·      …Μας έπεισες!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσομάλλης: Δεν υπάρχει περιθώριο παρέμβασης στον εκκαθαριστή της πρώην Αγροτικής Τράπεζας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο …δίδυμος αδελφός του κ. Καφαντάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL