Προαναγγέλλουν βίαιο «τέλος εποχής» για «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που θέλουν την ηγεσία του κόμματος να έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις για ιστορικό στέλεχος από τη Μεσσηνία. Η αντίδραση του Βουλευτή και η «μάχη» για την επόμενη μέρα.

Την τελευταία του κοινοβουλευτική θητεία «διάγει» ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του κόμματος.

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Νέα Δημοκρατία, ο επί 28 χρόνια περίπου βουλευτής έχει κλείσει τον κύκλο του στα βουλευτικά πράγματα και προσθέτουν ότι ήρθε η ώρα της αποστράτευσης.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι αν και εφόσον η Νέα Δημοκρατία ολοκληρώσει την τετραετία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ένταξης του κ. Λαμπρόπουλου στα ψηφοδέλτια, ενώ, μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνουν ότι όσο πιο αργά γίνουν αυτές τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην είναι υποψήφιος βουλευτής ο κ. Λαμπρόπουλος.

Η αντίδραση Λαμπρόπουλου

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αντίδραση του κ. Λαμπρόπουλου, ο οποίος, όπως λένε πηγές που βρίσκονται κοντά του, κάθε άλλο παρά έτοιμος είναι να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική.

Μάλιστα, από το περιβάλλον του βουλευτή Μεσσηνίας, σημειώνεται με νόημα ότι και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει φήμες περί αποστράτευσης του πρώην υφυπουργού Άμυνας, οι οποίες όμως δεν έγιναν πράξη.

«Είναι αδιανόητο να κοπεί από το ψηφοδέλτιο εν ενεργεία βουλευτής», υπογραμμίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Λαμπρόπουλου στο messiniapress, σκιαγραφώντας ουσιαστικά όσα θα ακολουθήσουν αν και εφόσον επιχειρηθεί το βίαιο τέλος της κοινοβουλευτικής διαδρομής του εκ Μεσσήνης πολιτικού.

Η μάχη για την επόμενη μέρα

Πάντως ακόμα και η πιθανότητα αποχώρησης του κ. Λαμπρόπουλου από την κεντρική πολιτική σκηνή, έχει ανοίξει την όρεξη σε νεότερα στελέχη του κόμματος, τα οποία εμφανίζονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν κομμάτι από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι σταθερά ψηφίζουν τον εκ Μεσσήνης πολιτικό.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ στη Μεσσηνία, υποστηρίζουν ότι η μάχη για την επόμενη μέρα έχει ξεκινήσει και σε αυτή συμμετέχουν και νυν, αλλά και επίδοξοι βουλευτές Μεσσηνίας.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ