Πώληση σε πιστοποιημένα καταστήματα: Ελαιόλαδο για παιδιά από τυποποιητή της Μεσσηνίας!

Μια ιδιαίτερη ιδέα έκανε πραγματικότητα η εταιρεία Kankis Family, καθώς δημιούργησε ελαιόλαδο για μικρά παιδιά, το οποίο θα πωλείται σε πιστοποιημένα καταστήματα παιδικών τροφών.

Πρόκειται για ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες και οξύτητα έως 0,3, γεγονός που το κατατάσσει στην κατηγορία των υπερτροφών.

Ο Ηλίας Κανάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, σε σχετική ανάρτηση σημειώνει για το νέο προϊόν:

«Όταν το όνειρο γίνετε πραγματικότητα, τότε καταλαβαίνεις ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρα τους! Μια ξεχωριστή συσκευασία έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, βιολογικής γεωργίας πλούσιο σε πολυφαινόλες ,πλούσιο σε φρουτώδη και οξύτητα έως 0,3, ήρθε να προστεθεί στην γκάμα προϊόντων της kanakis family. Υπερτροφη για τους μικρούς μας φίλους στα πέρατα της γης. Θα το βρείτε μόνο σε πιστοποιημένα καταστήματα παιδικών τροφών».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάντα ξεχνά η πεθερά πως ήτανε και νύφη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξόφληση οφειλών στην εφορία μέσω σειράς εναλλακτικών επιλογών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Προβλήματα στην καρπόδεση των ελαιοδένδρων εξαιτίας του καιρού: Οι κίνδυνοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ελαιοπαραγωγοί της Μεσσηνίας – Οδηγίες από τη ΔΑΟΚ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι παρατηρείται ανομοιομορφία στην καρπόδεση