Σε ψηφιακή σύγχυση ο Παναγιώτης Νίκας: Αγνοεί τον προγραμματισμό για το 5G

/

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου όχι μόνο δεν γνώριζε ότι τρεις νομοί της Πελοποννήσου είναι στο σχεδιασμό για ανάπτυξη του δικτύου 5G εντός του 2021, όχι μόνο δεν γνώριζε ότι η Πελοπόννησος είναι από τις πρώτες περιοχές που θα αναπτυχθεί η νέα τεχνολογία, αλλά έστελνε επιστολές σε εταιρείες και υπουργούς, προκειμένου να …ενταχθεί και η Περιφέρεια στο σχεδιασμό τους! Αποκαλυπτική απάντηση της Cosmote.

Την άγνοιά του κ. Νίκα, επί σημαντικών θεμάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου, δείχνει η απάντηση της Cosmote σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, σχετικά με το θέμα της ανάπτυξης των δικτύων 5G.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απάντηση της Cosmote  τουλάχιστον σε τρεις από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έχει αναπτυχθεί μέσα στον φετινό χρόνο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G, ενώ στις υπόλοιπες 2 αυτό θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.

«Αξίζει να τονίσουμε ότι απ’ όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδος, το έργο αναβάθμισης του δικτύου μόνο στην Περιφέρεια Αττικής θα ολοκληρωθεί γρηγορότερα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαθέτει ισχυρό χρονικό πλεονέκτημα σε ότι αφορά την ανάπτυξη 5G» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην απαντητική επιστολή της Cosmote.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου, περιφέροντας την άγνοιά του, ο κ. Νίκας μιλούσε για «αποκλεισμό της Πελοποννήσου από την ανάπτυξη του δικτύου» και παρακαλούσε (!) τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να αναθεωρήσουν το σχεδιασμό του και να εντάξουν (!) σ’ αυτον την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Η επιστολή του Παναγιώτη Νίκα

Η απάντηση της Cosmote

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι καταναλωτικές τάσεις την εποχή της πανδημίας – Τα ευρήματα παγκόσμιας έρευνας της KPMG

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης Τσίπρα: Αυτό που κάνετε είναι αριστερόστροφος τραμπισμός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε