ΣΥΡΙΖΑ: Συνδιάσκεψη με φόντο τις εκλογές στη Νομαρχιακή Επιτροπή της Μεσσηνίας

26 Φεβρουαρίου 2021

Την ερχόμενη Κυριακή ανοίγει η διαδικασία του εσωκομματικού διαλόγου, που θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για την εκλογή νέας νομαρχιακής επιτροπής.

Ανακοίνωση, σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στην εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής στη Μεσσηνία, εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ν.Ε.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:  

«Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Η Συνδιάσκεψη αποτελεί μία σημαντική, πολιτική και οργανωτική διαδικασία προγραμματικής εμβάθυνσης, διαλόγου και ανοίγματος στην κοινωνία.

Η ολοκλήρωσή της στις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, αποτελεί επιτυχία που συμβάλλει, και στην Μεσσηνία, στη μετατροπή του ρεύματος κοινωνικής δυσαρέσκειας που διαμορφώνεται στην κοινωνία σε αίτημα για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας/Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και ο Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων του νομού. Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα είναι δημόσιες και θα μεταδοθούν από το λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στα κοινωνικά δίκτυα».

Ο έλεγχος της Ν.Ε.

Όπως συμβαίνει πάντα, το ενδιαφέρον, σχετικά με την εκλογή νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, επικεντρώνεται στις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Ήδη, οι «τάσεις» έχουν διαμορφωθεί και, πλέον, είναι θέμα ωρών να οροθετηθούν και σε επίπεδο προσώπων.   

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ειδική πτέρυγα: Στις φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη βουλή το θέμα της δακοκτονίας – Επίθεση Γερονικολού στη ΝΔ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Δείτε επίσης