«Χάδια» Νίκα στους δημάρχους για το θέμα της «Πελοπόννησος» Α.Ε.

/

Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχε ο κ. Νίκας με τον πρόεδρο και μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων εξέδωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Συνάντηση μιας ώρας, με αντικείμενο την επιδίωξη συνεννόησης για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. – Αναπτυξιακή είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, από την πλευρά της περιφερειακής Αρχής μετείχαν, εκτός του περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά -όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει- θεωρεί ότι “δεν υπάρχει ευθύνη για τους εκπροσώπους της ΠΕΔ στο Δ.Σ. της ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν εγερθεί από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την έκθεση των ορκωτών λογιστών”.

Από την πλευρά της ΠΕΔ συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Δημήτρης Καμπόσος Δημήτριος δήμαρχος Αργους – Μυκηνών, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βασιλόπουλος δήμαρχος Καλαμάτας, ο γραμματέας Στάθης Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας και τα μέλη Βαγγέλης Βαλιώτης δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και Δημήτρης Βόσνος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης.

Στην σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε, επίσης, να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση και την σχέση μεταξύ των δύο βαθμών της».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: «Πλιάτσικο των άριστων» με τα εμβόλια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση του αυστηρού lockdown στην Αττική – Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,