Ένωση Μεσσηνίας: Λεφτά για ταξίδια και προβολή την ώρα που ετοιμάζει εκποίηση ακινήτων!

Το ποσό των 10.618 ευρώ διέθεσε η Ένωση Μεσσηνίας για «έξοδα ταξιδιών» και το ποσό των 11.136 ευρώ για «προβολή και διαφήμιση», σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα των εξόδων, ο οποίος εμπεριέχεται στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις, που αφορούν την χρήση του 2019.

Η διάθεση των πιο πάνω ποσών γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που η Ένωση Μεσσηνίας, σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, εμφανίζει «σημαντικές συσσωρευμένες ζημίες και αρνητική καθαρή θέση, υψηλό τραπεζικό δανεισμό, ληξιπρόθεσμες υποχρεώσει προς εργαζομένους και ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά ταμεία».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, προκειμένου να αντιστραφεί η αρνητική καθαρή θέση και το αρνητικό κεφάλαιο κίνησης, μεταξύ άλλων, σχεδιάζει τη «ρευστοποίηση από το 2021 ακινήτων του συνεταιρισμού».

Την ίδια λοιπόν στιγμή που Ένωση χρωστάει μεγάλα ποσά και ετοιμάζεται να εκποιήσει ακίνητα για την κάλυψη των χρεών της, διαθέτει περισσότερα από 20.000 ευρώ για ταξίδια και προβολή, προκαλώντας τον αγροτικό κόσμο της Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγωνία για τα λύματα της Καλαμάτας Σήμερα τα αποτελέσματα των μετρήσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αρνητικά και τα 208 τεστ που διενεργήθηκαν στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Προβλήματα στην καρπόδεση των ελαιοδένδρων εξαιτίας του καιρού: Οι κίνδυνοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ελαιοπαραγωγοί της Μεσσηνίας – Οδηγίες από τη ΔΑΟΚ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι παρατηρείται ανομοιομορφία στην καρπόδεση