Αναφορά για την Ένωση Μεσσηνίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Ένωσης Μεσσηνίας, καθώς πιστωτές της κατέθεσαν αναφορά στο υπουργείο Αγροτική Ανάπτυξης. Ολόκληρο το κείμενο της αναφοράς – καταγγελίας. Η απάντηση της Ένωσης Μεσσηνίας.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στον υπουργό κ. Λιβανό και στη Διεύθυνση Οικονομικών Ελέγχων, Επιθεώρησης και Συνεργατισμού*, προσέφυγαν πιστωτές της Ένωσης Μεσσηνίας, ζητώντας «στο πλαίσιο του εποπτικού και ελεγκτικού του ρόλου, να ορίσει επιθεωρητή και να διατάξει διαχειριστικό έλεγχο».

Η ίδια αναφορά, όπως σημειώνεται στο κείμενο που εστάλει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, κατατέθηκε και στην Εισαγγελία της Καλαμάτας**, ως μηνυτήρια αναφορά, αλλά και στη ΔΟΥ Καλαμάτας, προκειμένου να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο.

Το messiniapress απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Μεσσηνίας, Γιώργο Λαζόγιαννη. Ο κ. Λαζόγιαννης σημείωσε ότι γνωρίζει την καταγγελία και δήλωσε ότι «στόχος είναι να βρεθεί λύση με όλους τους πιστωτές της Ένωσης Μεσσηνίας».

Ολόκληρη η αναφορά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης:

Παραπομπές:

*Η Διεύθυνση Οικονομικών Ελέγχων Επιθεώρησης και Συνεργατισμού συγκροτείται από τα ακόλουθα Τμήματα: Τμήμα Επιθεώρησης, Τμήμα Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Οικονομικών Ελέγχων, Τμήμα Ελέγχου Δαπανών Ε.Γ.Τ.Ε., Τμήμα Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομαδικών Δραστηριοτήτων.

Στους επιχειρησιακούς στόχους της Διεύθυνσης Οικονομικών Ελέγχων, Επιθεώρησης και Συνεργατισμού ανήκουν: Η διασφάλιση της χρηστής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Η εντατικοποίηση των ελέγχων. Η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των ελέγχων.

**Αριθμός πρωτοκόλλου 845/12-3-2021.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ επιχείρηση της Μεσσηνίας για 391.000 «κρυφά» ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ