«Βόμβα» στην Ένωση Μεσσηνίας: Αίτημα για να τεθεί σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης

Κατατέθηκε αίτημα να τεθεί σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Πιστωτές της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών ζητούν αυτεπάγγελτη αίτηση πτώχευσης του Εισαγγελέα. Νέα δεδομένα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος».

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της Ένωσης Μεσσηνίας, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος», πιστωτές της πρώην ΕΑΣ κατέθεσαν αίτημα να τεθεί σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος», του οποίου οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη, οπότε και θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα, είναι βέβαιο ότι θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση της Ένωσης Μεσσηνίας και δημιουργεί νέα ερωτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το messiniapress αποκάλυψε ότι πιστωτές της Ένωσης Μεσσηνίας έχουν προσφύγει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στον υπουργό κ. Λιβανό και στη Διεύθυνση Οικονομικών Ελέγχων, Επιθεώρησης και Συνεργατισμού, ζητώντας «στο πλαίσιο του εποπτικού και ελεγκτικού του ρόλου, να ορίσει επιθεωρητή και να διατάξει διαχειριστικό έλεγχο».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ένωση Μεσσηνίας στο πλευρό του Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι πρόθυμοι της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ