Μεσσηνία: Διανομή τροφίμων σε 6.591 οικογένειες του Νομού

Η πρώτη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων για το 2021 στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ξεκινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, την επόμενη εβδομάδα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, από την Δευτέρα 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου, με κατ’ οίκον παράδοση στον αστικό ιστό της Καλαμάτας και σε σταθερά σημεία σε όλους τους δήμους – εταίρους  της Κ.Σ. Μεσσηνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.

Θα διατεθούν 32 διαφορετικά είδη προϊόντων (αλεύρι ζυμαρικά, όσπρια, φρούτα, κρέατα, τυριά, παιδικά είδη, χαρτικά, απορρυπαντικά, γραφική ύλη, είδη για άστεγους κ.α.). Το εκτιμώμενο κόστος της διανομής ανέρχεται σε 700.000 ευρώ και τα διάφορα είδη απευθύνονται σε  6.591 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε  12.363 άτομα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα και το σημείο διανομής, η δε ταυτοποίησή τους θα πραγματοποιηθεί είτε με ταυτότητα και ΑΜΚΑ, είτε -σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας τους- με εξουσιοδότηση.

Κατά την διανομή στα σταθερά σημεία είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών διατάξεων περί προστασίας από την διασπορά της covid-19.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλα λέει ο Νίκας και άλλα ο Βασιλόπουλος για την ΠΟΠ Ελιάς Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η «επιστροφή» του Δημήτρη Δράκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης