«Δεύτερη ευκαιρία» σε βουλευτή της Μεσσηνίας για οφειλές στο δημόσιο!

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, που αφορούσε οφειλές στο δημόσιο βουλευτή της Μεσσηνίας, αποφάσισε το αρμόδιο δικαστήριο. Ο κ. Βουλευτής ζήτησε την αναβολή, προκειμένου να ενταχθεί στη ρύθμιση των 240 δόσεων και να έχει μια …δεύτερη ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Ειδικού Φορολογικού της Καλαμάτας για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο.

Ο κ. Βουλευτής, ωστόσο, δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Δώστε μου μια ευκαιρία…

Ο υπερασπιστής του κ. Μαντά, με το που έγινε η ανάγνωση της υπόθεσης, ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκασή της, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Βουλευτής έχει στο πρόγραμμά του να ενταχθεί στη ρύθμιση των 240 δόσεων, η οποία, όπως επίσης ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του κ. Μαντά, θα «ανοίξει» την 1η Ιουνίου.

Το δικαστήριο πείστηκε από τα λεγόμενα του συνηγόρου και αφού ο εκπρόσωπος της εφορίας δεν διατύπωσε ισχυρισμούς προς την αντίθετη κατεύθυνση έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία στον κ. Μαντά, προκειμένου ο βουλευτής Μεσσηνίας να ρυθμίσει τα χρέη του.

Το μόνο που δεν πέτυχε ο δικηγόρος του κ. Μαντά ήταν το χρονικό διάστημα της διάρκειας της αναβολής, δεδομένου ότι ενώ ζήτησε ο κ. Βουλευτής να εμφανιστεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου το Φθινόπωρο, το δικαστήριο αποφάσισε ο κ. Μαντάς να ξαναπεράσει την πόρτα του στις αρχές του ερχόμενου Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρέη του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ και κατά το παρελθόν, καθώς όταν δημοσιεύθηκαν τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών προκάλεσε εντύπωση το ύψος τους.

Μερικά από τα δημοσιεύματα που σχολίασαν τα χρέη του κ. Μαντά είναι τα πιο κάτω:

Πόθεν Εσχες: Η μία φτωχή, ο άλλος χρωστάει -Δύο περιπτώσεις βουλευτών ΝΔ

Οι 10 γαλάζιοι και ωραίοι που έχουν μεγάλα χρέη

Πόθεν Έσχες : Ποιοι έχουν το ρεκόρ σε καταθέσεις, ακίνητα και επενδύσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ